Skip to ContentSkip to Navigation
Universiteitsbibliotheek
Universiteitsbibliotheek Hulp Pure support FAQ Pure RUG research portal Presenteer uw onderzoek

Hoe kan ik met een Engelstalig abstract een SDG-label toevoegen aan mijn research output?

Door aan een publicatie een Engelstalig abstract toe te voegen, help je Pure SDG-labels aan je onderzoek te koppelen. Als je in het abstract de termen gebruikt die matchen met Sustainable Development Goals kan het systeem deze beter herkennen en een juiste koppeling maken.

Bij Nederlandse en andere niet-Engelse abstracts worden in elk geval geen SDG-labels aan de publicatie toegevoegd.

• Login op Pure
  • Open het Pure record van een publicatie
  • Klik linksboven, onder het ID-nummer, op het Engelse vlaggetje.
  • Scroll vervolgens naar beneden naar de sectie 'Abstract'
  • Voeg in het veld met een een Engels vlaggetje het Engels abstract toe
  • Klik op de knop 'Save'

View this page in: English