Skip to ContentSkip to Navigation
Universiteitsbibliotheek
Universiteitsbibliotheek Hulp Hora Finita support Veelgestelde vragen Hora Finita Veelgestelde vragen Hora Finita Informatie voor ondersteuners Informatie voor UB stafmedewerker

Hoe rollen in Hora Finita verwijderen?

1. Zoek de betreffende persoon op in de tab Gebruikers, Alle gebruikers.

2. Voor het verwijderen van enkele rol in Hora Finita: verwijder de hele gebruiker uit Hora Finita, onderaan in het scherm Gebruiker - aanpassen. Klik op de button Verwijderen en vervolgens nogmaals Verwijderen.

3. Voor het verwijderen van één van de rollen van een gebruiker: klik op het verboden in te rijden-/eenrichtingbord-icoontje, en Opslaan.
View this page in: English