Skip to ContentSkip to Navigation
Universiteitsbibliotheek
Universiteitsbibliotheek Hulp Hora Finita support Veelgestelde vragen Hora Finita Veelgestelde vragen Hora Finita Toegang

Wat is Multi Factor Authentication (MFA)? Wanneer heb ik dat nodig?

Multi Factor Authenticatie is vereist bij het inloggen op zowel de RUG als de UMCG websites. De authenticatie vindt plaats via een apart apparaat (een fysieke security token), of via een app op je smartphone (bijv. Google Authenticator). Voor vragen over MFA kun je contact opnemen met CIT.

Instellen MFA via https://mfa.rug.nl/portaal/login. Voor vragen over MFA kunt u contact opnemen met CIT:

• Het telefoonnummer van het CIT is 050 363 3232.
  • Het mail-adres is: citservicedesk rug.nl.

View this page in: English