Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Praktische zaken

Medewerkers met het vakgebied Levensmiddelentechnologie

Wetenschap ontwikkelt zich waar verschillende vakgebieden samenkomen. Alleen al daarom bestaat er binnen de RUG een grote verscheidenheid aan vakgebieden, met daarbinnen een groot aantal vakspecialisten. Met behulp van onderstaand overzicht, gebaseerd op een vaststaande indeling van wetenschapsgebieden, vindt u op elk vakgebied de juiste deskundige. Komt de deskundige die u zoekt niet voor in deze lijst? Via een vergelijkbaar vakgebied of een gerelateerde faculteit vindt u mogelijk alsnog de juiste persoon.

Overzicht van alle vakgebieden

Biotechnology & Applied Microbiology, Microbiology, Food Science & Technology, Biobased Economy, Enzymology, Intellectual Property and Patents, Applied Biocatalysis, Starch, Carbohydrates
prof. dr. M.J.E.C. (Marc) van der Maarel
Contact
m.j.e.c.van.der.maarel rug.nl
06 2741 7012
Functie
Directeur School of Science and Engineering
I have focused on some specific areas related to Environmental Economics and Food System Sustainability. Currently, my primary interests concern investigating how food consumption patterns result in specific interconnected environmental and health impacts... read more
View this page in: English